NIGHT NURSE STARTTASI 2019 KEIKKAVUOTENSA

Ensimmäinen veto alkaneena vuonna oli huikea SAWO TATTOO CONVENTION.

Mä pääsin toimimaan koko tapahtuman juontajana ja täytyy kyllä sanoa, että oli huikea viikonloppu kaikkineen! Nurse soitteli setissään vanhempia kappaleita ja sujautti sekaan muutaman uuden tuotoksen. Keikan jälkeen julkaistiin vielä lauantain ja viikonlopun parhaimmat tatuoinnit. Eli rockilavalta pääsin hyppäämään tatuointikipailujen pariin.

 

Toisena keikkana NIGHT NURSE keikkaili Tampereella. Tampereelle oli päätetty setti niin, että se pitää kärkeen sisällään kaikki uudet biisit eli nyt syksy 2018 ja talvi vietettiin aikaa studiossa. Levyn äänitti ja miksasi Olli Anttila Astral Studioilla Tampereen Epilässä. Levy on nyt valmis ja valmistaudumme julkaisupäivään innolla. Yksi sinkkulohkaisu on ulkona pääsiäisenä videon muodosta kappaleesta BABY BLUE.  Tämä video päästiin tekemään mahtavan työryhmän kanssa.

 

Nyt odotellaan seuraavaa keikkaa innolla! Kesällä juhlitaan muun muassa kansainvälisessä moottoripyörä tapahtumassa Super Rallyssa mihin odotetaan tuhansia harrastajia. Musiikki tarjonta on huikea ja saan ylpeänä paljastaa, että toimin tapahtuman juontajana!!! Toinen moottoripyörätapahtuma on Mopot Show Mikkelissä.