I’m a new MyEMS Ambassador

  

Mun uusi innostus ja vaihtoehtoinen treenimuoto MyEMS

Ennen kilpailua sain mahdollisuuden tutustua tähän mulle uuteen treenausmuotoon.

Olin aikaisemmin nähnyt somessa seuratessani urheiljoita maailmalta tän menetelmän, mutta suomessa ei vastaavaa studiota tai salia silloin vielä ollut. No nyt on ja vielä Tampereella!!

Mulle tää tää tuli niin sopivasti kohdalle juuri kisojen alla ja sain täsä hyvin juuri siihen kohtaa diettiä ja kisavalmisteluja hyvää vaihtelua ja lisäpotkua.

Salilla voi treenata monentasoiset kuntoilijat, ammattiurheilijat, senirot ja kuntoutujat. Jokaiselle suunnitellaan heidän pohjaa ja tavoitteita silmälläpitäen joka treeni missä jokaisessa on personal trainer läsnä. Jäsenet saa vielä alkuun kehonkoostumusittauksen ja sen njälkeen joka 8 treeni ohjaajat katsovat yhdessä kehitystä ja tavoittet ja suunnittelevat taas tulevaa. Missään muualla et saa vastaavaa ohjausta joka treenikertaan niin, että trainer on joka hetki mukana opastamassa ja tsemppaamassa treenin läpi. Näin se on myös.

Mä olen kokeillut jo monenerilaista treenimuotoa. Ennen kissaa kävi heat tyyppisissä treeneissä missä nostetaan sykettä ja kuormitetaan lihaksia saataen niihin mahdollisismman  paras vaste lyhyellä työllä. Ja poseerauksia silmälläpitäen ihan kisan alla tehtiin hitaampaa harjoitusta hakemalla lihashallintaa niin että saadaan mahdoollisimman hyvä mind-muscle yhteys. Mua näissä treeneissä ohjasti Tero Mutikainen

  

Kontrollipöydästä voidaan ohjata puvun “aivoja” ja tehdä erilaisia ohjelmia joko kaikki lihasryhmät erikseen, syvyyttä ja voimakkuutta säätämällä ja miten se vaikuttaa kroppaan. Niitä on lyhyesti on; kiinteytys, kehonrakennus, kestävyys ja hieronta jolla aktivoidaan lihassolukkoa ilman että se supistaa niitä ja tietysti tens.

Eli näitä treenejä voi rakentaa todella erilaisia yksi kuntouttava mahdollisuus on esimerkiksi aktivoida pelkkää hermsoton ja lihasten yhetystyötä mikä on lääketieteelliseltä puoleltakin tuttu TENS, lääkkeetön kivunlievityskeino millä estetään kipusingneelieja menemästä eteenpäin jolla saadaan pois tressiä kropasta.

Tässä kuvassa menossa tens.

Nyt kannattaa laittaa mulle viestiä ja tulla tutustuu varataan sulle aika ilmaiseen tutustumiskäyntiin!! Jos haluut voin jopa treenata sun  kanssa!

Jos käyt tsekkaamassa sinut www.myems.com voit myös varata ajan sieltä itsellesi aukioloaikojen puitteissa ja kannattaa käyttää koodia: MyEMS_Camy niin saat tutustumisen jälkeen treeneistä -10%

LISÄÄ JA SYVEMMIN ERILAISISTA TREENEISTÄ TULEN BLOGGAAMAAN LÄHIPÄIVINÄ!