ROAD TO INK

Jyväskylä Tattoo Convention

https://www.facebook.com/roadtoinktattooconvention/

Jo yhdeksäs tatuointimessu Jyväskylässä ja minä olen saanut olla mukana jo nelisen kertaa juontajana. Tänäkään vuonna messut ei jättänyt ketään kylmäksi. Suomen tatuointimaailmasta kovat nimet paikalla ja tunnelma ja viihtyvyys kultaista ykkösluokkaa niin kuin joka kerta.

Kävijämäärä tällä kertaa oli selkeästikin keskittynyt artistien penkissä istumiseen. Osa oli varannut aikansa jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa jotta pääsee kuvaa ottamaan.

Perjantaina tietysti palkittiin päivän paras mustavalkoinen ja värikuva.

Ohjelmaa oli kivasti järjestetty tänäkin vuonna tasaisesti koko illan ajaksi. Burlesqueta ja musiikkia. Todella mainiot akustiset duot ja ryhmät tarjoili letkeää menoa tatuointikoneiden surinan lomassa.

Lauantaina päästiin nauttimaan myös taikuudesta. Todella lahjakas 19-vuotias Helsinkiläinen taikuri Oskar oli tekemässä silmää kääntäviä ja mentalistisia taikuuksia.

Ja mikä ihaninta lauantaina päästiin kruunaamaan tämän vuoden Miss Road to Ink joilla oli myös rohkea muotinäytös lavalla niin pin up asusteissaan kuin Change Jyväskylä yhteustyökumppanin alus- ja yöasuissa.

Kuvassa Miss Road to Ink 2019 voittaja 👑 Maria Turunen👑
sekä yleisönsuosikki Maarit Karhunen ❤️