CAMILLA

UUSI ALUEVALTAUS, SOOLOPROJEKTI, MUSIIKKIA SUOMEKSI

TUNTEET RIITTÄÄ 

MUSIIKKIVIDEON KUVAUKSET

22.2. Kuvattiin Aulangolla, Hugon yökerhossa mun uuden musaprojektin musiikkivideo. Eli olen bänditoiminnan lisäksi hauskuuttanut itseäni ja pienenä sivuprojektina alkanut tekemään musiikkia suomeksi ja genre ei ole ainakaan tämän sinkun, Tunteet Riittää, osalta rockia taikka punkkia mitä on aikasemmin kuultu ja nähty vaan aivan jotain muuta. 

Mulla oli aivan mahtavaa tehdä tätä koko projektia. Oon näiden vuosien varrella tavannut ja tutustunut mahtaviin ammattilaisiin niin bändi, -kuin muun esiintymistoiminnan kautta ja siksi saan olla todella kiitollinen ja onnellinen, että mulla on tällainen timanttinen tiimi ollut mun mukana tässä.

Kuvauspaikka oli entuuesta tuttu Aulanko, Yökerho Hugo, jossa olen esiintynyt monesti niin areenalla kuin yökerhossa ja kysyin Rantasen Janilta saadaanko tilat käyttöön koska ne sopii mainiosti kyseiseen pläjäykseen ja olin lämpimästi tervetullut. Kiitos Scandic Hotelli Aulanko!

Kuvauspaikka ja lavasteet rakennettiin kuvauspäivänä tiimin yheityöllä ja jotta sain ideani toteutettua oli PROFILIGHT OY yksi yhteityökumppaneista jolta aikaisemmin oltiin Night Nursen musiikkivideota tehdessä vuokrattu valoseinää. Nyt oli käytössä muuta. Tuuli- ja savukone, peilipallot ja osa valaistuksesta ovat heiltä.

Videon kuvauksesta ja videotekniikasta huolehti Vesa Wahlroos. Vesan taattua ja titaanista kädenjälkeä on muunmoassa yhtyeeni Night Nursen Hot Stuff videokin. Nyt tässä videossa tilan valaistus  oli hänen vastuulla ja tulevan videon lopputulos hänen käsissään.

Vesasta lisää tietoa löytyy: www.auraproduction.fi

Päivä alkoi aikaisiin. Ennenkuin lähdimme rakentamaan kuvauspaikkaa aloitettiin ensimmäisen setin meikillä. Päivään olin suunnitellut kuvausaikataulun ja tunnit ja setit eteni hienosti sen mukaan. Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty päästiin paikkoja ja settiä purkamaan jopa tunti etuajassa ja jäi ruhtinaallisesti vielä aikaa sulkea päivä ja syödä yhdessä.

Videota kuvatessa oli muutama eri setti ja tietty tyyli ja asut muuttui ja still kuviin vaihdoimme kampauksenkin useampaan kertaan.

Karita on mua meikannut ja stylannut aikasempiin kuvauksiin ja laittanut hiuksia myös. Karita teki siis mun meikit ja kanpaukset videoon.

Karitan työt ja yhteystiedot löytää

instagramista: @karitatiiakristiina

https://www.instagram.com/karitatiiakristiina/

Still kuvat otti Irina Kolomijets. Tämä palkittukkin kamerataituri on ottanut minusta niin bändikuvia kuin fitness kuvia. Kun oli hyvä kuvausikataulu suunniteltu suju päivä niin videon kuin valokuvauksenkin kanssa hyvin ja kahden setin alkuun saatiin aina ajoitettua still kuvat joita siten käytän promojuttuja varten.

Irinan yhteystiedot löydät:

Valokuvaamo Luova: www.valokuvaamoluova.com

Vuodenvaihteen jälkeen menin tuottajan Olli Anttilan studioon biisin aihion kanssa ja vähän latelin toiveita minkälaista haluan ja Olli sai heti kiinni mun ajatuksesta. Täsä vaiheessa en vielä paljasta mitä on tulossa. Odotetaan maaliskuuta ja sinkun julkaisupäivää videon kanssa!

Tässä ollaan Ollin kanssa tammikuussa studio Astralilla ääitysten jälkeen.

Ja tosiaan ottakaa tuottajasta kiinnostuneet haltuun Olli Anttila Production

www.ollianttila.com

Kiitos vielä tälle ryhmälle! Ja muut kiitokset ja terveiset Jenni/Parturi Kampaamo Paris ja Sari/Haltiatar.